Ekorosk kysyy biojäteastioista

Julkaistu:

Aihe:

Ekorosk valmistautuu syksyllä alkavaan biojätteen erilliskeräykseen jäteastiakyselyllä. Muutosta vauhdittaakseen yhtiö on luvannut tarjota alueensa kotitalouksille erilliset roskapöntöt biojätettä varten. Nyt yhtiö haluaa tietää, kuinka moni asiakas haluaa ottaa sen tarjoaman biojäteastian.

Jäteastiakyselyn vastausaika päättyy perjantaina 9. helmikuuta. Kyselyyn voivat jättää vastaamatta vain ne kotitaloudet, jotka jo kompostoivat biojätteensä ja joilla on voimassa oleva lupa jäteastian pidennettyyn tyhjennysväliin. Muille vastaaminen on pakollista.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.