Ekorosk laskuttaa ensimmäisen kerran biojäteastian tyhjennyksestä

biojäteastian tyhjennysmaksu on nykyisin osa Ekoroskin taksaa.
Biojäteastian tyhjennysmaksu on nykyisin osa Ekoroskin taksaa.

Ekoroskin lasku kolmannesta kvartaalista postitetaan näinä päivinä ja biojäteastian tyhjennysmaksu on nykyisin osa Ekoroskin taksaa.

Ekoroskin perimä taksa jätehuollosta koostuu kiinteästä kuukausimaksusta, bio- ja energiajätteen tyhjennysten mukaan perimästä käsittelymaksusta sekä biojäteastian tyhjennyksestä perimä maksu, sekin peritään tyhjennysten mukaan. Huomaa, että energiajätteen tyhjennysmaksu on edelleen jätteenkuljetusyrityksen määräämä. Se peritään myös tyhjennysten mukaan.

–Ole yhteydessä Ekoroskiin, jos on kysymyksiä Ekoroskin taksasta, toisin sanoin kiinteästä kuukausimaksusta, biojätteen tyhjennys- ja käsittelymaksusta sekä energiajätteen käsittelymaksusta, kehottaa toimitusjohtaja Michael Östman.

–Huomaa, että Ekorosk laskuttaa energiajätteen tyhjennysmaksu jätteenkuljetusyrityksen puolesta, mutta yhtiö ei pysty vaikuttaa jätteenkuljetusyrityksen hinnoitteluun. Jätteenkuljetusyritykset vastaavat kysymyksiin siitä.

Ekorosk laskuttaa kiinteän taksan mukaisesti kiinteän jätemaksun, biojätteen tyhjennys- ja käsittelymaksun sekä energiajätteen käsittelymaksun. Jätteenkuljetusyritys laskuttaa energiajätteen tyhjennysmaksun.

Lisätietoja löytyy Ekoroskin kotisivulta

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.