Kiinteistöverokantaa tarkistetaan Vimpelissä

Tekninen lautakunta päätti kokouksessaan 25. lokakuuta käynnistää kiinteistökannan tarkistuksen Vimpelin kunnan alueella.
Tekninen lautakunta päätti kokouksessaan 25. lokakuuta käynnistää kiinteistökannan tarkistuksen Vimpelin kunnan alueella. Kuva on luotu tekoälyn avulla.

KIINTEISTÖVERO ei tällä hetkellä toteudu Vimpelissä täysimääräisenä ja tämän vuoksi asiaa on kartoitettu. PricewaterhouseCoopers Oy:n (pwc) on selvittänyt asiaa ja tehnyt laskelmia sekä antanut tekniselle toimelle tarjouksen maastotyön ja tietokannan päivityksestä ja toteutusmahdollisuuksista. Tekninen lautakunta päätti kokouksessaan 25. lokakuuta käynnistää kiinteistökannan tarkistuksen Vimpelin kunnan alueella. Kunta tiedottaa asiasta kuntalaisia ennen kiinteistökartoituksen käynnistämistä.

TEKNISEEN toimeen on tullut kyselyjä yhteiskoulun keittiön vuokraamisesta erilaisiin tilaisuuksiin. Lautakunta päätti, että yhteiskoulun keittiön vuokrauksesta päättää tekninen johtaja aina tapauskohtaisesti. Vuokraavan osapuolen on osoitettava keittiölle käytön ajaksi vastuuhenkilö.

H.T. PAALIJÄRVI OY:LLE myönnettiin ottamislupa koskien kivenlouhintaa, murskausta, kierrätysasfaltin- tiilen- tai betonin murskausta ja välivarastointia. 1, 45 hehtaarin suuruinen ottamisalue sijaitsee noin viisi kilometriä Vimpelin kirkonkylästä Veteliin päin. Alueelle on myönnetty maa-aineslupa, joka on ollut voimassa 30.5.2023 saakka. Aiemmin alueella on ollut kallion ottoa ja murskausta sekä murskeen varastointia. Nyt hakija lisää toimintaansa betonin, tiilen ja asfaltin varastoinnin, murskauksen sekä kierrätyksen. Aiemmassa luvassa kokonaisottomäärä oli 119 500 kuutiota, josta on otettu 28 000 kuutiota. Lupa myönnettiin kymmeneksi vuodeksi ja vuosittainen ottomäärä on 9 150 kuutiota.

Luitko jo nämä jutut?

https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2023/11/02/kalkkiuunimonuntti-noussee-kiertoliittymaan-loppuvuoden-aikana/
https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2023/11/02/vimpelissa-etsitaan-jalleen-kunnon-kuntalaista/
https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2023/11/02/koulun-yhteisollisyys-yllatti-ranskalaiset-vieraat/
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.