Ennakkoäänestys päättyi

Julkaistu:

Aihe:

Presidentinvaalin ennakkoäänestys päättyi tiistai-iltana. Järviseudun Sanomien levikkialueella ahkerimmin ennakkoon äänestivät kauhavalaiset, laiskimmin lappajärveläiset.

Kuntakohtaiset ennakkoäänestysprosentit ovat seuraavat: Alajärvi 36,2, Evijärvi 35,1, Kauhava 41,4, Lappajärvi 33,7 ja Vimpeli 35,6. Vaasan vaalipiirissä vaaliuurnalla kävi 34,9 prosenttia ja koko maassa 36,1 prosenttia äänioikeutetuista.

Varsinainen vaalipäivä on tämän viikon sunnuntaina. Tuolloin äänestyspaikat ovat avoinna kello 9–20.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.