Lapsuuspitäjän juhlat vetivät Kivijärven Tiiraan

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Taiteilija Reijo Kivijärven teoksia on parhaillaan esillä Evijärvellä taidetila Tiirassa. Näyttely kestää 10.12. asti ja on osa Evijärven kunnan 150-vuotisjuhlallisuuksia.

Evijärvi on Kivijärvelle tuttu paikka, sillä hän on asunut pitäjässä pääosan lapsuudestaan, 3-vuotiaasta 15-vuotiaaksi. Kivijärvi kertoo, että kasvuvuosina imetyt vaikutteet näkyvät edelleenkin hänen taiteessaan.

Lue aiheesta lisää keskiviikkona ilmestyvästä Järviseudun Sanomista.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.