Sillankorvan kovin juoksuaika jälleen Laitiselle

Kellot käyntiin ja matkaan! Tänäkin vuonna Sillankorvajuoksuun osallistui kiitettävä määrä juoksijoita.
Kellot käyntiin ja matkaan! Tänäkin vuonna Sillankorvajuoksuun osallistui kiitettävä määrä juoksijoita.
Kellot käyntiin ja matkaan! Tänäkin vuonna Sillankorvajuoksuun osallistui kiitettävä määrä juoksijoita.
Kellot käyntiin ja matkaan! Tänäkin vuonna Sillankorvajuoksuun osallistui kiitettävä määrä juoksijoita.
TOUKOKUUN toisena viikonloppuna juostiin tänäkin keväänä Evijärven Sillankorvassa, kun perinteiset maantiejuoksut järjestettiin lauantaina 11.5. Kisoihin olikin lähtenyt reippaasti osallistujia, sillä juoksijoita kokoontui lähtöviivoille eri sarjoissa päivän aikana yli 70 osallistujan ...

TOUKOKUUN toisena viikonloppuna juostiin tänäkin keväänä Evijärven Sillankorvassa, kun perinteiset maantiejuoksut järjestettiin lauantaina 11.5. Kisoihin olikin lähtenyt reippaasti osallistujia, sillä juoksijoita kokoontui lähtöviivoille eri sarjoissa päivän aikana yli 70 osallistujan …

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.