Energiahankkeet etenevät Järviseudulla – poimintoja Järviseudun Sanomien tänään ilmestyvästä numerosta

Etusivu21
Etusivu21

Viikon 21 Järviseudun Sanomissa pohdiskellaan jälleen terveydenhoidon tilaa, kerrotaan uuden MTK Järviseutu -yhdistyksen kuulumiset ja kurkistetaan Nelimarkka-museolla avattiin nykytaiteen näyttelyyn. Pääset lukemaan lehden täältä kello 16.

Louhukankaan avajaistilaisuutta vietettiin aurinkoisessa säässä turbiinien juurella.
Louhukankaan avajaistilaisuutta vietettiin aurinkoisessa säässä turbiinien juurella.

Evijärven lukion vaiheet koottiin kirjaksi. Alajärvellä avattiin virallisesti käyttöön Louhukankaan tuulivoimapuisto ja Lappajärven Lamminnevalle suunnitellaan aurinkovoimalaa. Lappajärvi kerää kuntalaisten toiveita Maailman kuution rakentamisen tueksi. Vimpeliin avataan vegaanisia herkkuja tarjoava kahvila.

Kortesjärveläinen judoka Jari Salminen sai kolmisen vuotta sitten sydänkohtauksen, mutta hyvä kunto auttoi toipumaan: nyt hän on saavuttanut mustan vyön ensimmäisen asteen. Lauantaitoritapahtumat käynnistyivät Lappajärven nuorisoseuralla.

Lotta Vehka-aho siirtyy koripalloilemaan Saksaan. Lavettarilla ja Vimpelin Vedolla oli kaksijakoinen pesisviikko. Evijärven pyöräilykuu alkoi aktiivisesti.

Riikka ja Sakari Palomäen Amerikan-matkan viimeiset tunnelmat voi myös lukea 22. toukokuuta ilmestyvästä lehdestä.

Lue myös nämä jutut

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.