MTK Järviseutu haluaa kuulla jäsenten toiveita – ”Toiminta on lähtenyt hyvin käyntiin” 

MTK Järviseudun puheenjohtaja Kimmo Ahopelto.
MTK Järviseudun puheenjohtaja Kimmo Ahopelto.
MTK Järviseudun puheenjohtaja Kimmo Ahopelto.
MTK Järviseudun puheenjohtaja Kimmo Ahopelto.
MTK JÄRVISEUTU on toiminut vuoden 2024 alusta maanviljelijöiden, metsänomistajien ja maaseutuyrittäjien paikallisena etujärjestönä ja vaikuttajana Lappajärven, Evijärven ja Vimpelin MTK-yhdistyksien yhdistyttyä. Jäseniä yhdistyksellä on noin 800.  –Tiedossa ei ole, että kuka...

MTK JÄRVISEUTU on toiminut vuoden 2024 alusta maanviljelijöiden, metsänomistajien ja maaseutuyrittäjien paikallisena etujärjestönä ja vaikuttajana Lappajärven, Evijärven ja Vimpelin MTK-yhdistyksien yhdistyttyä. Jäseniä yhdistyksellä on noin 800. 

–Tiedossa ei ole, että kuka…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.