Evijärvellä pyöräiltiin

Kuvassa osa Evijärven ympäri pyöräilyyn osallistuneista. Kuva: Satu Koski.
Kuvassa osa Evijärven ympäri pyöräilyyn osallistuneista. Kuva: Satu Koski.
Kuvassa osa Evijärven ympäri pyöräilyyn osallistuneista. Kuva: Satu Koski.
Kuvassa osa Evijärven ympäri pyöräilyyn osallistuneista. Kuva: Satu Koski.

PERJANTAINA 10. toukokuuta vietettiin valtakunnallista Unelmien liikuntapäivää. Evijärven kunta ja Evijärven Urheilijat järjestivät päivän kunniaksi Evijärven ympäri pyöräily -tapahtuman. Tapahtumaan osallistui tuulisesta säästä huolimatta lähes 20 innokasta pyöräilijää. Tapahtuman arvonnasta onni suosi tällä kertaa Mikko Petterssonia, Johanna Ahopeltoa ja Risto Laaksoa.

Evijärven ja Vetelin kunnat järjestivät valtakunnallisella pyöräilyviikolla jälleen perinteisen pyöräilymaaottelun. Maaottelun voitti Veteli luvuin 95-71. Arpaonni suosi tässä arvonnassa Soile Söderlingiä, Matti Kujalaa ja Matti Kivijärveä. Molempien arvontojen palkinnot voi noutaa liikuntatoimistosta.

Suosittelemme myös näitä juttuja:

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.