Lauantaitorit käynnistyivät Lappajärven Nuorisoseuralla 

Kahvikupposen ääressä Paula ja Esko Mustikkamaa juttelivat toimittajan kanssa maailman menosta ja vähän vanhoista autoistakin.
Kahvikupposen ääressä Paula ja Esko Mustikkamaa juttelivat toimittajan kanssa maailman menosta ja vähän vanhoista autoistakin.
Kahvikupposen ääressä Paula ja Esko Mustikkamaa juttelivat toimittajan kanssa maailman menosta ja vähän vanhoista autoistakin.
Kahvikupposen ääressä Paula ja Esko Mustikkamaa juttelivat toimittajan kanssa maailman menosta ja vähän vanhoista autoistakin.
LAPPAJÄRVEN NUORISOSEURALLA polkaistiin lauantaitorit käyntiin viime viikolla. Paikalla oli mukavasti tuttuja ja tuntemattomiakin heti ensituimaan. Paikalla puffetin pöydän ääressä käytiin keskusteluja suurista ja pienemmistäkin asioista. Paikalla oli muutama myyntipöytä ja tietysti Arvi...

LAPPAJÄRVEN NUORISOSEURALLA polkaistiin lauantaitorit käyntiin viime viikolla. Paikalla oli mukavasti tuttuja ja tuntemattomiakin heti ensituimaan. Paikalla puffetin pöydän ääressä käytiin keskusteluja suurista ja pienemmistäkin asioista. Paikalla oli muutama myyntipöytä ja tietysti Arvi…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.