Pistooliammunnan perusteita harjoiteltiin Vimpelissä 

Kurssilaiset valmistelevat maalilaitteistoa kouluttaja Juhani Alkion valvonnassa.
Kurssilaiset valmistelevat maalilaitteistoa kouluttaja Juhani Alkion valvonnassa.
Kurssilaiset valmistelevat maalilaitteistoa kouluttaja Juhani Alkion valvonnassa.
Kurssilaiset valmistelevat maalilaitteistoa kouluttaja Juhani Alkion valvonnassa.
VIMPELIN Metsästysseuran ampumaradalla harjoiteltiin pistooliammunnan perusteita lauantaina 11. toukokuuta. Kurssi oli Maanpuolustuskoulutuksen järjestämä, joka toi tarvittavan kaluston ja tarpeiston ampumaradalle. Kurssi kesti yhden päivärupeaman ja oli ohjelmaltaan varsin tiivis. Vastuukoul...

VIMPELIN Metsästysseuran ampumaradalla harjoiteltiin pistooliammunnan perusteita lauantaina 11. toukokuuta. Kurssi oli Maanpuolustuskoulutuksen järjestämä, joka toi tarvittavan kaluston ja tarpeiston ampumaradalle. Kurssi kesti yhden päivärupeaman ja oli ohjelmaltaan varsin tiivis. Vastuukoul…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.