Halkosaaressa tanssitaan taas 

Halkosaaren tanssilava kutsuu jälleen nauttimaan kesäilloista.
Halkosaaren tanssilava kutsuu jälleen nauttimaan kesäilloista.
Halkosaaren tanssilava kutsuu jälleen nauttimaan kesäilloista.
Halkosaaren tanssilava kutsuu jälleen nauttimaan kesäilloista.

LEGENDAARINEN Lappajärven Halkosaaren huvikeskus avautuu tanssikansalle jälleen lauantaina 1. kesäkuuta kun Leif Lindeman laittaa jalkoihin liikettä. Ovet ovat avoinna kello 20-01. 

Upealla paikalla sijaitsevan Halkosaaren huvikeskuksen lavalla tanssitaan elokuun puoliväliin saakka. Halkosaaressa on kokonaisuudessaan erinomaiset puitteet kesäisille tanssi-illoille. Tanssijärjestäjä Minna Heinonen toivoo kävijöiden viihtyvän.  

–Haluamme tuottaa Halkosaareen tulijoille laadukkaan elämyksen. Alueelta on saatavana myös kahvia ja grillituotteita sekä anniskelualueen antimia. 

–Halkosaareen on erittäin kätevä tulla niin henkilöautolla, matkailuautolla kuin asuntovaunullakin, sillä aivan huvikeskuksen vieressä on iso parkkialue. 

Heinonen iloitsee lavatanssien tuomasta tunnelmasta, hän toivoo sen koskettavan kesää viettäviä ihmisiä. 

–Mikäpä olisi hienompaa, kuin lämmin kesäinen ilta ja tunnelmallinen, perinteinen tanssilava täynnä iloisia ihmisiä ja upeaa suomalaista iskelmää, sitä oikeaa tanssimusiikkia. 

Heinonen kannustaa tansseihin niin kokeneita kuin aloitteleviakin lavatanssijoita. 

Mainos

–Oikeastaan jo kansalaistaitoihin kuuluisi osata tanssia ainakin jonkin verran valssia, humppaa sekä kevyttä vaihtoaskelta. Eikä tangotunnelmoinnistakaan ole kenellekään varmastikaan haittaa.  

–Jokainen osaa tanssia, kun vain uskaltaa lattialle. Lavatanssit ovat myös aivan mahtava sosiaalinen tapahtuma: paljon iloisia ihmisiä, puheensorinaa, luvan kanssa lähekkäin tanssimista, tunteita aikaansaavaa musiikkia sekä upeita esiintyjiä. 

Vuosia asiantuntevalla silmällä lavatansseja katselleen Heinosen suu kääntyy hymyyn hänen kiteyttäessään kaksi tyypillistä lavatansseissa kävijää. 

–Osa tanssilavan asiakkaista ei malttaisi poistua parketilta hetkeksikään, kun taas jotkut saattavat pääasiassa seurustella ravintolan puolella, parantaa maailmaa ja katsella iloista menoa. Hekin toki yleensä poikkeavat parketilla silloin, kun juuri se oma kappale helähtää soimaan. 

Kesän aikana Lappajärvellä tanssitaan joka viikonloppu

Halkosaaressa nähdään kesän aikana 8. kesäkuuta Matti-Sakari sekä Guns Rosor, 15. kesäkuuta Jarkko Yli-Sikkilä & Soiva sekä Charles Plogman Orkester, 22. kesäkuuta Yölintu ja Simo Silmu sekä Antti Ahopelto & Etiketti, 29. kesäkuuta Jarkko Yli-Sikkilä & Soiva, 6. heinäkuuta Heikki Koskelo sekä Hurma, 13. heinäkuuta Kari Hirvonen sekä Sinitaivas, 20. heinäkuuta Markku Aro sekä Charles Plogman Orkester, 27. heinäkuuta Saija Tuupanen, 3. elokuuta Jyrki Nurminen ja Sävel, 10. elokuuta Antti Ahopelto & Etiketti sekä 17. elokuuta Leif Lindeman. 

Tomi Olli 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.