Jäidenlähtöveikkauksessa 26 oikein arvannutta

oplus_0
oplus_0
oplus_0
oplus_0

LAPPAJÄRVEN suuri selkä luopui jääpeitteestään sunnuntaina 5. toukokuuta.

Järven aikataulu tunnetaan hyvin, sillä Lions Club Lappajärven perinteisessä jäidenlähtöveikkauksessa oikea päivämäärä löytyi 26 arpalipukkeesta.

Palkinnoiksi arvauskilpailuun klubi oli hankkinut kaksi lahjakorttia. Koska oikeita arvauksia tuli enemmän, voittajat ratkaistiin Seinäjoen poliisiasemalla.

Poliisilaitoksen henkilökunnan suorittamassa nostoarvonnassa Tuula Viita-aho voitti 500 euroa Rautanet Erkinheimoon. 200 euroa Lappajärven Verho- ja Mattotaloon nappasi Ilona Lahti. Voittajat ovat saaneet lahjakorttinsa.

Arvauskilpailun kulut muodostuivat palkintojen ostamisesta, arpojen painattamisesta, poliisihallinnon toimenpidemaksuista ja Zettle-maksukorttipäätteen aiheuttamista kustannuksista.

Kulujen jälkeen hyväntekeväisyyteen annettavaksi jäi noin tuhat euroa. Ne rahat ja enemmänkin klubi jo tänä keväänä lahjoitti nuorten liikuntaharrastuksiin ja oppilaiden stipendeihin.

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä jutut

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.