Vimpeliin avautuu uudenlainen kahvila – ”Tällaista ei lähiseuduilta löydy” 

Anni Puumala (vas.) ja Päivi Puumala purkavat makusiirappeja laatikoista. Kahvilan tiloissa riittää vielä viimeisteltävää ennen avajaisviikonloppua, mutta kaikki alkaa kuitenkin jo olla hyvällä mallilla.
Anni Puumala (vas.) ja Päivi Puumala purkavat makusiirappeja laatikoista. Kahvilan tiloissa riittää vielä monenlaista puuhaa ennen avajaisviikonloppua.
Anni Puumala (vas.) ja Päivi Puumala purkavat makusiirappeja laatikoista. Kahvilan tiloissa riittää vielä viimeisteltävää ennen avajaisviikonloppua, mutta kaikki alkaa kuitenkin jo olla hyvällä mallilla.
Anni Puumala (vas.) ja Päivi Puumala purkavat makusiirappeja laatikoista. Kahvilan tiloissa riittää vielä monenlaista puuhaa ennen avajaisviikonloppua.
ENTISEN R-kioskin kiinteistössä Vimpelin keskustassa on käynyt kuhina, kun siskokset Anni Puumala ja Päivi Puumala läheisineen ovat remontoineet tiloja uuteen kuosiin. Seinät ovat saaneet ylleen pirteän vihreän maalin, sisälle on tuotu pöytäryhmiä, jäätelökone, kahvikone ja myyntitis...

ENTISEN R-kioskin kiinteistössä Vimpelin keskustassa on käynyt kuhina, kun siskokset Anni Puumala ja Päivi Puumala läheisineen ovat remontoineet tiloja uuteen kuosiin. Seinät ovat saaneet ylleen pirteän vihreän maalin, sisälle on tuotu pöytäryhmiä, jäätelökone, kahvikone ja myyntitis…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.