Sillankorvan leirintäalue uudistui entisestään

Sillankorva 1
Sillankorva 1

Evijärven luonnonkauniissa rantamaisemassa sijaitseva Sillankorvan leirintäalue on uudistunut. Leirintäalueelle on myös avattu täysin uusi Ravintola Uittohovi. Uudistusten takana ovat viime vuonna vetovastuun Evijärven kunnan omistamasta alueesta ottaneet yrittäjät Mikko Jokiniva, Aku Juttuniemi, Hannes Mäkipernaa sekä Ville Piri.

–Meillä on alueen kehittämiseen useamman vuoden suunnitelma. Nyt sitä on viety eteenpäin merkittäviä askeleita, Ville Piri toteaa.

Täydellisen uudistuksen on kokenut Sillankorvan ravintolatila. Ravintola Uittohovia varten on toteutettu remontti, missä kantavana ajatuksena on ollut Evijärven tukkilaisperinne. Hannes Mäkipernaan mukaan ravintolassa ei ole vanhaa pintaa senttiäkään jäljellä.

–Teimme kaiken uusiksi. Ravintolan sisustuksessa on tehty rohkeita ja näyttäviä ratkaisuja, sellaisia ovat esimerkiksi kaislaa hyväksikäyttävä katto sekä käsin muurattu liuskekivitakka. Ulkopuolella on myös terassi. Toivomme ravintolasta tulevan viihtyisän kokoontumispaikan.

Kattava tarjonta

Ravintolan tarjontaan kuuluu monipuolinen juomavalikoima prosentittomista prosentillisiin. Tarjolla on myös pitsaa sekä muuta suolaista purtavaa.

–Oma erikoisuus on yhteistyömme lähialueen tuottajan kanssa, sen ansiosta tarjolla on varta vasten meille suunniteltu, käsintehty jäätelövalikoima, iloitsee majoitus- ja ravintolavastaava Marita Huhmarsalo.

Ravintolan yhteydessä on sauna- ja pukuhuonetilat. Sauna on lämmin ravintolan aukioloaikoina. Saunomiseen on mahdollisuus pientä maksua vastaan.

–Toteutamme kesän aikana myös elävän musiikin iltoja, karaokea, yhteislaulua sekä muuta mukavaa. Heinäkuussa on luvassa markkinapäivä, missä lähialueen yrittäjät voivat myydä ja esitellä tuotteitaan. Uittohovia voi lisäksi vuokrata erilaisiin tilaisuuksiin, Piri vihjaa.

Sillankorva tekee yhteistyötä Evijärvi-seuran omistaman Uittomieskämpän kanssa.

Mainos

–Järjestämme läpi kesän Sillankorvan ja Uittomieskämpän välillä järviristeilyjä kaksitoistapaikkaisella aluksella. Risteilyjä toteutetaan niin aikataulun mukaan kuin tilauksesta, Mäkipernaa toteaa.

Hienot puitteet

Sillankorvan leirintäalueelta löytyy kuusikymmentä sähköistettyä asuntovaunu- ja autopaikkaa sekä seitsemän hirsimökkiä. Telttailijoille on oma alue viereisellä saarella, minne pääsee siltaa pitkin. Sillankorvassa on myös muun muassa hyvin varusteltu keittokatos, wc-tilat, suihkut sekä rantasauna. Aktiviteetteja tarjoavat esimerkiksi erilaiset pelimahdollisuudet sekä nuotiopaikat. Lemmikkieläimetkin ovat tervetulleita ilman lisämaksua.

Piri muistuttaa myös Sillankorvan lapsiystävällisestä uimarannasta, joka kohentuu kesäksi merkittävästi.

–Kunnan yleinen uimaranta tullaan kunnostamaan entistäkin viihtyisämmäksi. Ranta on erittäin hyvä lapsiperheille, sillä se on sopivan matala. Alueelle on tarkoitus valmistua myös esteetön kävelyreitti, lisäksi veteen sijoitetaan suihkulähteitä valoratkaisuineen.

Hän painottaa myös alueen hyvää sijaintia.

–Sillankorva on mainio pysähdyspaikka matkatessa pohjoiseen tai etelään. Alueelle on myös hyvä majoittua lähistöllä olevien tapahtuminen ajaksi.

Yrittäjät suunnittelevat jo talveakin.

–Muutamia vaunupaikkoja on tarkoitus pitää talvivalmiudessa. On myös mahdollista, että Uittohovi palvelee talvisin ainakin muutamia päiviä viikossa, Mäkipernaa pohtii.

Tomi Olli

Majoitus- ja ravintolavastaava Marita Huhmarsalo huolehtii Sillankorvan asiakaspalvelusta.
Hannes Mäkipernaa, Marita Huhmarsalo sekä Ville Piri ovat tyytyväisiä uudistuksiin.
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.