Evijärveä ruopataan

Evijärvessä tehdään talven aikana pienimuotoisia ruoppauksia viidessä eri kohteessa.

Marras–joulukuussa ruopataan Niittyniemen ja Niittykarin välinen alue sekä Kaarenhaaran kalaportaiden alapuolinen alue. Tammi–maaliskuussa ovat puolestaan vuorossa Kaivoslahden kanava, Latoniemen ja Ison Latosaaren välinen alue sekä Elviikinlahden väylä.

Ruoppaukset ja niitot ovat osa viime vuonna startannutta Evijärven kunnostushanketta.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.