Välijoen kanavan rakentamiseen vesilupa

Julkaistu:

Aihe:

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto on myöntänyt vesilain mukaisen luvan kanavan rakentamiseen Lappajärven Kalettomanlahdesta Välijokeen. Kanavauomassa virtaava vesi ohittaisi Niskan säännöstelypadon, joka on Lappajärven pohjoiskärjestä Evijärveen laskevan Välijoen alussa, lähellä Halkosaarta. Uuden uoman ansiosta pienveneillä pääsisi siirtymään järven ja joen välillä. Lisäksi siinä voisivat kulkea kalat. Samalla paranisi veden vaihtuminen Kalettomanlahdessa.

Mainos

Lue lisää Järviseudun Sanomista 43/2017.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.