Biojätteelle oma pönttö

Ekorosk siirtyy bio- ja energiajätteiden erilliskeräykseen vuoden 2018 lokakuun alusta alkaen. Asiasta päätti tiistaina Pohjanmaan jätelautakunta.

Ekorosk huolehtii jätepalveluista kymmenen kunnan alueella, johon kuuluvat myös Evijärvi ja Kauhava. Tällä hetkellä alueen kotitaloudet laittavat biojätteet mustissa pusseissa ja energiajätteet vaaleissa pusseissa samaan roska-astiaan.

Muutosta helpottaakseen Ekorosk on luvannut hankkia kotitalouksille oman roskapöntön biojätettä varten. Yhtiö tiedottaa asiasta tarkemmin ensi vuoden alkupuolella.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.