Roskalaatikoiden määrä ratkeaa tiistaina

Ekorosk haluaisi ottaa alueellaan käyttöön bio- ja energiajätteen erilliskeräyksen ensi vuoden heinäkuusta alkaen. Jätemääräyksistä päättävä Pohjanmaan jätelautakunta käsittelee ehdotusta ensi viikon tiistaina.

Mikäli Ekoroskin ehdotus hyväksytään, kotitaloudet laittavat ensi heinäkuusta lähtien bio- ja energiajätteet erillisiin roskalaatikoihin. Nyt biojätteet laitetaan mustissa ja energiajätteet vaaleissa pusseissa samaan roska-astiaan.
Ekorosk huolehtii jätepalveluista kymmenen kunnan alueella, johon kuuluvat myös Evijärvi ja Kauhava. Kaikki Ekoroskin jäsenkunnat sekä ely-keskus ovat puoltaneet esitystä.
Lue aiheesta lisää keskiviikkona ilmestyneestä Järviseudun Sanomista.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.