Evijärveä juhlitaan teemaviikoin

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Evijärvellä vietetään tänä vuonna tuplajuhlia, kun kunta täyttää 150 vuotta ja Suomi 100 vuotta.

Kunnassa on ideoitu juhlavuotta varten neljä erityistä teemaviikkoa, joista ensimmäisen aiheena on Kunta tutuksi kuntalaisille. Sitä vietetään 6.–12. maaliskuuta. Viikko alkaa kunnantalon avoimilla ovilla ja valtuuston juhlakokouksella ja huipentuu Ruurikkalassa pidettävään talviriehaan.

Toista teemaviikkoa vietetään 4.–11. kesäkuuta otsikolla Elinvoima, liikunta ja hyvinvointi. Syyskuussa juhlitaan puolestaan Yritteliäisyys, yrittäminen ja elinkeinot -teemalla ja joulukuussa Itsenäisyys, taide ja kulttuuri -teemalla.

Lue lisää Evijärven juhlavuodesta viime viikon Järviseudun Sanomista.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.