Palomiesyhdistys kolmenkympin ikään

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Evijärven Palomiehet ry:n perustamisesta on kulunut 30 vuotta. Yhdistys järjestää palomiehille virkistystoimintaa. Lisäksi yhdistys tukee palokuntanuorten toimintaa, jota on järjestetty Evijärvellä yhtäjaksoisesti vuodesta 1989 lähtien.
Evijärven Palomiehet ry juhlistaa 30-vuotistaivaltaan lauantaina 26. marraskuuta Päivä paloasemalla -teemapäivän merkeissä. Koko perheelle suunnatussa tapahtumassa pääsee tutustumaan palokunnan toimintaan sekä opettelemaan paloturvallisuustaitoja erilaisilla tehtävärasteilla. Tapahtuma alkaa kello 10 ja päättyy kello 14.
Päivä paloasemalla on valtakunnallinen teemapäivä, ja sitä vietetään tänä vuonna yli 350 paloasemalla. Evijärven lisäksi teemapäivää vietetään muiden muassa Lappajärvellä, Vimpelissä, Lehtimäellä ja Soinissa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.