LaVe nousi Superpesikseen

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Lappajärven Veikot pelaa ensi kesänä seurahistoriansa ensimmäisen kauden naisten Superpesiksessä. Nousu varmistui, kun LaVe kukisti nousuotteluissa Mynämäen Vesan voitoin 3-1. Ratkaisuottelu päättyi Lappajärvellä lukemin 2-0 (5-3,6-4).

LaVen parhaimmistoon lukeutuivat ykköspalkittu Essi Ritola ja kokenut Tanja Tuomela. Molempien jaksojen voittojuoksut löi jokeripaidassa Riina Rantala.

Perinteikkään, vuonna 1911 perustetun seuran edustusjoukkue pelasi vasta historiansa neljännen kauden Ykköspesiksessä. Mahdollisuus sarjanousuun syntyi, kun Vihdin Pallo päätti luopua paikastaan Superpesiksessä. Kilpailun johtoryhmä päätti muuttaa Ykköspesiksen välierät nousuotteluiksi ja kasvattaa Superpesiksen joukkuemääräksi 12 aiemmin suunnitellun mukaisesti.

Lappajärven Veikot on toinen uusi joukkue naisten Superpesiksessä ensi kaudella. Jo aiemmin Oulun Lipottaret oli varmistanut nousunsa pääsarjatasolle Ykköspesiksen runkosarjan voittajana.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.