Käsin tehdyssä korussa on monta työvaihetta

Ketjun kiinnittäminen riipukseen on tarkkaa työtä.
Ketjun kiinnittäminen riipukseen on tarkkaa työtä.
PÖYDÄT, hyllyt ja laatikostot ovat täynnä pieniä metallinpalasia, ketjuja, korunosia ja silikonimuotteja. Tienoo kertoo työn touhusta ja käsillä tekemisen ilosta: olen tapaamassa Riina ja Risto Timosta Finlandia Korun työpajalla Lappajärven Hernesniemessä. Finlandia Koru on ollut Lapp...

PÖYDÄT, hyllyt ja laatikostot ovat täynnä pieniä metallinpalasia, ketjuja, korunosia ja silikonimuotteja. Tienoo kertoo työn touhusta ja käsillä tekemisen ilosta: olen tapaamassa Riina ja Risto Timosta Finlandia Korun työpajalla Lappajärven Hernesniemessä.

Finlandia Koru on ollut Lapp…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.