Kortesjärvi Cup saanee jatkoa

Sinipaitainen joukkue Petosen Pallo voitti Kortesjärvi Cupin 2023. Kuvat: KJV.
Sinipaitainen joukkue Petosen Pallo voitti Kortesjärvi Cupin 2023. Kuvat: KJV.
Sinipaitainen joukkue Petosen Pallo voitti Kortesjärvi Cupin 2023. Kuvat: KJV.
Sinipaitainen joukkue Petosen Pallo voitti Kortesjärvi Cupin 2023. Kuvat: KJV.

ENSIMMÄINEN Kortesjärvi Cup pelattiin lauantaina 5. elokuuta upeissa olosuhteissa Kortesjärven keskuskentän tekonurmella. Turnaukseen oli ilmoittautunut kaikkiaan seitsemän joukkuetta: Petosen Pallo Kuopiosta, Fc Nauhat löysällä Alavudelta, KSJ Seinäjoelta, Ujot Pojut Kortesjärveltä, Jägermaister Kortesjärveltä, Hukattu Potentiaali Kortesjärveltä sekä Gavin`s kannas Seinäjoelta. Ottelut pelattiin kahdessa lohkossa sekä yhtä aikaa kahdella kentällä. Tapahtuma keräsi päivän aikana paikalle noin 200 pelaaja ja katsojaa.

Tapahtuman järjestämisestä vastasivat Gler Too sekä Jouni Mattila. Kortesjärven Järvi-Veikot jalkapallojaosto oli myös vahvasti esillä päivän aikana. Joukkueilta tuli niin paljon positiivista palautetta, että Cup saa jatkoa myöskin ensi vuonna. Järjestäjät kiittävät osallistuneita joukkueita.

Pronssiottelussa KSJ voitti Gavin´s Kannas joukkueen 1–0. Finaaliottelu Petosen Pallo voitti Fc Nauhat löysällä 3–1 lukemin.

Kortesjärvi Cup pelattiin nyt ensimmäisen kerran.

Ottelutulokset: Fc Nauhat löysällä – Ujot Pojut 3–1, Hukattu Potentiaali – Petosen Pallo 1–3, Petosen Pallo – Fc Nauhat löysällä 3–1, Ujot Pojut – Hukattu Potentiaali 5–1, Petosen Pallo – Ujot Pojut 2–1, Fc Nauhat löysällä – Hukattu Potentiaali 5–3, Jägermaister – Gravin´s kannas 0–8, KSJ – Jägermaister 11–0, Gravin´s kannas – KSJ 1–2.

välierät: KSJ Fc – Nauhat löysällä 1–3, Gravin´s kannas – Petosen pallo 2–2, rp 0–1.

Punapaitaiset, seinäjokelainen KSJ, otti turnauksen pronssia.
Yhteiskuvassa Jouni Mattila ja Gler Too.

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä jutut

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.