Vuonna -84 syntyneiden luokkakokousta vietetään Vimpelissä  

Luokkakokousta suunnittelemassa Tuomo Aho-Vinkka (vas.), Heli Mäenpää, Susanna Korkiatupa ja Janne Tuomela. Kuva Susannalta.
Luokkakokousta suunnittelemassa Tuomo Aho-Vinkka (vas.), Heli Mäenpää, Susanna Korkiatupa ja Janne Tuomela. Kuva Susannalta.
Luokkakokousta suunnittelemassa Tuomo Aho-Vinkka (vas.), Heli Mäenpää, Susanna Korkiatupa ja Janne Tuomela. Kuva Susannalta.
Luokkakokousta suunnittelemassa Tuomo Aho-Vinkka (vas.), Heli Mäenpää, Susanna Korkiatupa ja Janne Tuomela. Kuva Susannalta.

TÄNÄ vuonna 40 vuotta täyttävät Vimpelin yhteiskoulun oppilaat kokoontuvat 6. heinäkuuta luokkakokouksen merkeissä ravintola Välilaskuun Lakeaharjulle. Luokkakokoukseen ovat tervetulleita kaikki vuoden 1997 seiskat ja heitä opettaneet opettajat. Susanna Korkiatupa, Heli Mäenpää, Tuomo Aho-Vinkka ja Janne Tuomela kertovat, että suunnitelmana on viettää rentoa ja mukavaa kesäpäivää vanhoja muistellen. 

–Meille on Välilaskuun varattu puffet-lounas, jonka jälkeen ohjelmassa on vapaata seurustelua ja muistelua. Iltapäivästä siirrymme keskustaan. Yhteiskoululla on sinä päivänä kaikille avoimet ovet, ajatuksena on käydä koululla kiertelemässä ja sen jälkeen voikin siirtyä vaikka Saarikenttä Festivaaleille. Päivän tarkempi aikataulu on vielä vahvistumatta, siitä infotaan osallistujia vielä myöhemmin, kertoo Korkiatupa.  

–Onhan tämä yksi elämän virstanpylväistä täyttää 40 vuotta! Omalla tavallaan tämä on aika iso juttu, ja siksi onkin mukava muistella nuoruutta, nähdä luokkakavereita ja vaihdella kuulumisia. Monikaan meistä ei kuitenkaan Vimpelissä asu, joten harvemmin tulee törmäiltyä.   

Korkiatupa toivoo, että mahdollisimman moni pystyisi osallistua luokkakokoukseen.  

–Vimpelin seiskat luokkakokous -tapahtuma löytyy Facebookista, mutta mikäli ei satu Facebookia käyttämään, voi ottaa meihin yhteyttä jotain muuta kautta ja ilmoittaa osallistumisestaan. Mukava jos pääset mukaan! 

Joko luit nämä jutut?

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.