Suurjänniteverkon virhe saattoi rikkoa kolmivaiheisia pyöriviä laitteita

Suurjänniteverkon virhe saattoi rikkoa sähkölaitteita Järviseudulla.
Suurjänniteverkon virhe saattoi rikkoa sähkölaitteita Järviseudulla.
Suurjänniteverkon virhe saattoi rikkoa sähkölaitteita Järviseudulla.
Suurjänniteverkon virhe saattoi rikkoa sähkölaitteita Järviseudulla.

Perjantaina 14. kesäkuuta Elenian Kuortaneen ja Lappajärven sähköverkkoa syöttävässä EPV Alueverkko Oy:n suurjänniteverkossa tapahtui virhe, joka käänsi vaihejärjestyksen. Sähköt olivat poikki aamupäivällä suurella alueella.

Elenia tiedottaa, että virhe on voinut aiheuttaa laitevaurioita kolmivaiheisille pyöriville laitteille.

–Olemme erittäin pahoillamme tapahtuneesta. Tilanne on korjattu ja sähköä on turvallista käyttää. Vaurioituneet laitteet on irrotettava sähköverkosta. Pyydämme Teitä hankkimaan sähköasentajan selvittämään ja korjaamaan laitteidenne vauriot, todetaan Elenialta ja kehotetaan tekemään korvaushakemus sähköpostitse.

–Pahoittelemme tapahtuneesta aiheutuvaa haittaa.

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä artikkelit

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA