Vimpeli käynnistää vuokra-asuntojen yhtiöittämisen

Vimpelin kunta selvittää vuokra-asuntojen yhtiöittämistä kilpailulain hengen mukaisesti.
Vimpelin kunta selvittää vuokra-asuntojen yhtiöittämistä kilpailulain hengen mukaisesti.
Vimpelin kunta selvittää vuokra-asuntojen yhtiöittämistä kilpailulain hengen mukaisesti.
Vimpelin kunta selvittää vuokra-asuntojen yhtiöittämistä kilpailulain hengen mukaisesti.

VIMPELIN kunnanhallitus hyväksyi kokouksessaan 10. kesäkuuta muutetun palvelusopimuksen Kraatterijärvi Geopark Unesco Global Geopark-kohteen hallinnoinnista edellyttäen, että myös muut mukana olevat kunnat hyväksyvät sopimuksen. Lokakuisen, Islannissa järjestettävän Geopark-konferenssin osallistujiksi valittiin kunnanjohtaja sekä kunnanhallituksen puheenjohtaja.

KUNNAN vuokra-asunnot aiotaan yhtiöittää kilpailulainsäädännön mukaisesti. Ensimmäisinä toimina ovat kunnan vuokra-asuntojen tase-arvojen tarkistaminen sekä joidenkin asuntojen arvonmääritys ulkopuolisen kiinteistönvälittäjän toimesta sekä sen selvittäminen, mitkä kunnan vuokra-asunnoista voisivat olla vuokraustoiminnan kannalta selkeämpiä myydä ulkopuolisille.

Vimpelin kunnalla on yhteensä 53 vuokra-asuntoa, jotka ovat rakennuksina kunnan taseessa. Asunnot ovat valmistuneet vuosina 1952–2015. Suurin osa kohteista ovat kunnoltaan hyviä. Kaksi kohteista on aravarajoitusten alaisia, jolloin kohteiden luovutushinta tullaan määrittämään ARA:n toimesta.

HALLINTOSIHTEERI nimitettiin kunnan asiakirjahallintoa johtavaksi viranhaltijaksi. Tehtäviin kuuluu muun muassa johtaa kunnanhallituksen alaisena asiakirjahallintoa ja vastata kunnan pysyvästi säilytettävistä asiakirjatiedoista huolehtia asiakirjahallintoon liittyvästä koulutuksesta ja neuvonnasta. Hallintosihteerin kanssa on asiasta keskusteltu ja hän on antanut suostumuksensa tehtävään.

Joko luit nämä jutut?

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA