Kesäleireillä riittää tekemistä loputtomiin

Nea Jyden oli Lappajärven leirillä rumpalina ja tykkäsi.
Nea Jyden oli Lappajärven leirillä rumpalina ja tykkäsi.
Nea Jyden oli Lappajärven leirillä rumpalina ja tykkäsi.
Nea Jyden oli Lappajärven leirillä rumpalina ja tykkäsi.
KESÄKUUN ensimmäisellä viikolla lapset ja nuoret leireilivät ympäri Järviseutua harrastamassa liikuntaa, tekemässä taidetta ja vaikkapa siivoamassa. Kansalaisopistot järjestävät toimintaa yhdessä kuntien ja yhdistysten kanssa ja liikuttavat isoa osanottajajoukkoa. EVIJÄRVEN Väinön...

KESÄKUUN ensimmäisellä viikolla lapset ja nuoret leireilivät ympäri Järviseutua harrastamassa liikuntaa, tekemässä taidetta ja vaikkapa siivoamassa. Kansalaisopistot järjestävät toimintaa yhdessä kuntien ja yhdistysten kanssa ja liikuttavat isoa osanottajajoukkoa.

EVIJÄRVEN Väinön…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.