Lappajärven Veikot järjestää elokuussa yleisurheilupäivän seminaareineen  

Lauantaina 10. elokuuta Lappajärven kirkonkylän Nuorisoseuralla järjestetään kaksituntinen Raimo Alanen -yleisurheiluseminaari.
Lauantaina 10. elokuuta Lappajärven kirkonkylän Nuorisoseuralla järjestetään kaksituntinen Raimo Alanen -yleisurheiluseminaari.

LAPPAJÄRVEN VEIKKOJEN yleisurheilujaosto järjestää elokuussa yleisurheilupäivän, jonka voi jo laittaa kalenteriin, vinkkaa Jorma Savola

Lauantaina 10. elokuuta Lappajärven kirkonkylän Nuorisoseuralla järjestetään kaksituntinen Raimo Alanen -yleisurheiluseminaari, jossa on kolme teemaa. LaVen Kalevankisa-mestarit kertovat, kuinka ennen tultiin urheilijoiksi. Nykyhetken urheilijat puolestaan avaavat, kuinka nykypäivänä urheillaan terveyden ehdoilla, mutta intohimoisesti. Polttopisteessä on seuran tämän hetken yleisurheilu. Kolmantena teemana nousee esille fyysisesti aktiivisen elämäntavan rakentaminen ja ylläpito Lappajärvellä: miten lapsesta ja nuoresta kasvaa liikkuva taapero ja lapsi, josta ehkä myöhemmin tulee myös urheilija.  

–Nuo aiheet ja teemat yhteen virkkeeseen puettuna ovat seuraavat: miten minä lappajärveläisenä vanhempana toimin niin, että lapseni omaksuisi nykypäivän meiningissä liikunnallisen elämäntavan, miten tämä prosessi tapahtui aikaisemmin ja mitä siitä on opittavaa. Lisäksi kohdataan LaVe:n aiempien aikojen ja nykyhetken urheilijoita ja kuullaan heidän ajatuksiaan. 

Neljäntenä päivän teemana ovat vanhat valokuvat, joissa tuodaan esille lappajärveläisen yleisurheilun historiaa.  

Mainos

Yleisurheilupäivä jatkuu Erkki Ahvenniemen muistokeihäs -kilpailulla Stadio Nissillä kello 14. IIX Arvin avoimet -veteraaniurheilukisat käynnistyvät samassa paikassa kello 15.30. 

Tulossa vilkas yleisurheilukesä

YLEISURHEILUKESÄÄN kuuluvat luonnollisesti Nappikset Stadio Nissillä torstaisin alkaen 6. kesäkuuta. Kello 18 käynnistyvät nappulakisat järjestetään 20, kesäkuuta, 18. heinäkuuta sekä 1. elokuuta. POP-kisat on merkitty kalenteriin päivämäärälle 4. heinäkuuta.  

Muita kesän kilpailuja, jotka yleisurheiluväki jo laittaa itselleen ”ylös”, ovat EM-kisat Roomassa 7.–12. kesäkuuta, Kuortaneen Juhannuskisat 22. kesäkuuta, Kalevan kisat Vaasassa 27.–30. kesäkuuta, 2.–11. elokuuta Kesäolympialaiset Pariisissa, 30.–31. elokuuta Suomi-Ruotsi -yleisurheilumaaottelut Helsingissä sekä Espoon SM-viestit 7.–8. syyskuuta. 

Aiheesta aiemmin julkaistua

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.