Lappajärven Veikkojen yleisurheilujaosto palkitsi vääntöjen voittajia 

Palkitut yhteiskuvassa.
Lappajärven Veikkojen palkitut 2023 yhteiskuvassa.

LAPPAJÄRVEN VEIKKOJEN yleisurheilujaoston perinteinen palkintojenjakotilaisuus järjestettiin Lappajärven lukion auditoriossa perjantaina 27. lokakuuta 2023. Tilaisuuden puhemiehenä toimi itseoikeutetusti Matti Takala.  

–Niin kyllä se kello taitaa olla jo kahdeksantoista. Lämpimästi tervetuloa tänne Lappajärven Veikkojen kauden päätöstilaisuuteen. Vuoden ansioista jaetaan pokaaleja, Matti Takala kertoi avatessaan tilaisuuden. 

–Yleisurheilukausi alkaa olemaan tältä kaudelta loppusuoralla ja monenlaista vääntöä on käyty kentillä, ja menestystäkin on tullut ihan maailmanmestaruustasolla, suomenmestaruustasolla ja jopa viestijuoksussa on saavutettu suomenmestaruus, mikä on meidän seurallemme hyvin harvinaista herkkua. 

Kaikki palkittavat eivät olleet valitettavien yhteensattumien vuoksi paikalla, mutta kaikki listat käytiin kuitenkin läpi.  Vuoden urheilija 2023 on Janna-Juulia Mäenpää, jolla saavutuksina halli-SM, kesä-SM, LaVen ennätys 3.90 seiväshypyssä ja hän myös edusti Suomea Nuorten olympiapäivillä, ollen siellä 7.  

Vuoden heittäjäksi ja sisulisäpojaksi valittiin Antti Tenhunen, SM-vitonen ja pm-kisojen moukarin voittaja.  

Vuoden ottelijaksi valittiin Petra Väkeväinen (SM-kisat 7-ottelu seitsemäs tila). Vuoden aikuisurheilijaksi valittiin Aulis Savola, (halli-MM hopeaa painonheitosta, halli-MM pronssia kiekosta, SM-kultaa moukarista, SM-hopeaa painonheitosta ja SM-pronssia kiekosta).  

Ensimmäistä kertaa jaettu vuoden Come Back -palkinto meni Selma Saariselle, lahjakas loikkaaja oli edustamassa LaVea Kalevan kisoissa. Vuoden sisutyttö on Emma Latvala, jonka kauden pm-kisojen saldo oli vakuuttava. 

Vuoden toimijat 2023 ovat makkaragrillin ansiokas hoitaja Juha ja kuuluttaja Raine Savola. Vuoden innostaja on Arvi Kangastie, joka on aina mukana järjestämässä toimintaa. Osallistumisesta SM-kisoihin annettiin tunnustus Alisa Koivukankaalle.  T-10 Hilma Kangasaho, monipuolinen urheilijatyttö, pm-mitali neliottelusta.    

Aikuisurheilijoiden viestikulta SM-kisoissa (4 x 100 m) kovalla ajalla 1.00,72 oli miellyttävä yllätys. Joukkueessa juoksivat, juoksujärjestyksessä, Arvi Kangastie, Jarmo Mäkinen, Juhani Tikkalahti ja Esa Männikkö. Joukkue on osoitus pitäjien välisestä yhteistyöstä.  

Lisää tuoreita uutisia Lappajärveltä

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.