Joulutori oli onnistunut 

Tavaraa oli tarjolla moneen makuun, etenkin kudotut tuotteet kävivät kaupaksi.
Tavaraa oli tarjolla moneen makuun, etenkin kudotut tuotteet kävivät kaupaksi.
Tavaraa oli tarjolla moneen makuun, etenkin kudotut tuotteet kävivät kaupaksi.
Tavaraa oli tarjolla moneen makuun, etenkin kudotut tuotteet kävivät kaupaksi.

LOKAKUUN viimeisenä lauantaina kauppa kävi Lappajärven Nuorisoseuran joulutorilla. Paikalla olleilla myyjillä oli tarjolla monipuolisia tuotteita ja etenkin kudotut villatuotteet kävivät hyvin kaupaksi. Eikä lauantai ollut vain kaupankäyntiä, ohjelmassa oli myös laulua ja soitantaa. Duo Topi ja Kalle soittivat ja laulattivat paikalla ollutta runsasta yleisöä. Tapahtuma kesti noin neljä tuntia ja paikalla olijat toivoivat vielä samanlaista tapahtumaa marras-joulukuun taitteeseen.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.