Vauvat lumosivat Kortesjärvellä  

Vauvajuhlia juhlittiin tunnelmallisessa Navettakaffila Lumouksen tiloissa.
Vauvajuhlia juhlittiin tunnelmallisen Navettakaffila Lumouksen tiloissa.

MLL KORTESJÄRVI muisti 28. lokakuuta 2022 syntyneitä vauvoja Navettakaffila Lumouksessa. Paikalle saapui seitsemän perhettä vauvoineen ja sisaruksineen. Kaikein kaikkiaan kutsu lähti kahdelletoista perheelle tänä vuonna. 

–Juhla oli kerrassaan valloittava ja vauhdikas, naurua ja iloa piisasi. MLL Kortesjärvi muisti vauvoja Pyyhekaupan tuotteella ja tänä vuonna pyyhkeen värinä oli lime. Lions Club Kortesjärven naiset tarjosivat maukkaan kakun koko porukalle. Kahvit tarjosi MLL Lumouksen tiloissa, johon omistajat Raija ja Pertti Pirttinen olivat luoneet ihanan ja lämpimän tunnelman, kertoo MLL Kortesjärven puheenjohtaja Anna Sarkaranta. 

–Uutena juttuna kokeiltiin luoda taideteos, johon jokainen 2022 syntynyt vauva painaa kätensä kuvan. Kuvaan tuli seitsemät pienet sormet, jotka omistavat tulevaisuuden pikkuiset konemiehet ja neitokaiset, sillä tutustumisleikin lomassa tuli selväksi monen mieliruuat ja kiinnostuksen kohteet, Sarkaranta naurahtaa. 

Vauvajuhla järjestetään MLL Kortesjärven toimesta joka vuosi ja se onkin perheille hieno tilaisuus tutustua toisiin perheisiin ja lapsiin. Tänä vuonna MLL Kortesjärvi järjestää vielä isien kahvilan ja joulukorttikuvauksen, joka pidetään 18.–19. marraskuuta. Joka viikko pyörii myös perhekahvila Kortesjärven keskustassa. Lisätietoja ja tarkempia ajankohtia tapahtumista voi kysyä Anna Sarkarannalta. 

Sirpa Kiviaho 

Kuvaan ikuistettiin vuonna 2022 syntyneiden kädenjäljet.
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.