Jää suorastaan kutsuu luistelemaan ja ulkoilemaan 

KORTESJÄRVELLÄ 29. lokakuuta mitattiin jään paksuudeksi 12 senttiä.
Kortesjärvellä jään paksuudeksi on mitattu kaksitoista senttiä.
KORTESJÄRVELLÄ 29. lokakuuta mitattiin jään paksuudeksi 12 senttiä.
Kortesjärvellä jään paksuudeksi on mitattu kaksitoista senttiä.

KORTESJÄRVELLÄ 29. lokakuuta mitattiin jään paksuudeksi 12 senttiä. Talvi on saanut erävoiton ja järven kansi on kovana seuraavat kuukaudet. Jäällä on nyt mitä mahtavin aika käydä vaikkapa pilkkimässä, luistelemassa tai ulkoilemassa. Hetken päästä pääsee myös hiihtämäänkin. Varovaisuutta täytyy silti noudattaa. Virtapaikat täytyy tiedostaa, eikä jäällekään saa suinpäin saa mennä. Järki käteen tässäkin hommassa. Mutta nyt kaakaot reppuun ja retkelle! 

Sirpa Kiviaho 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.