Lappajärvelle 172 suunnistajaa Ateno-sprinttiin 

Sprinttisuunnistus keskellä kylää edellyttää autoilijoilta erityistä varovaisuutta tapahtuman aikana.
Sprinttisuunnistus keskellä kylää edellyttää autoilijoilta erityistä varovaisuutta tapahtuman aikana.
Sprinttisuunnistus keskellä kylää edellyttää autoilijoilta erityistä varovaisuutta tapahtuman aikana.
Sprinttisuunnistus keskellä kylää edellyttää autoilijoilta erityistä varovaisuutta tapahtuman aikana.

KORTESJÄRVEN JÄRVI-VEIKOT järjestää sprinttisuunnistuksen aluemestaruuskilpailun 24.4.2024 Lappajärven keskustan alueella. Kilpailu on samalla kansallinen eli osanottajia on laajemmalta alueelta, eniten kuitenkin vanhan Vaasan läänin alueelta. Kilpailukeskus on Stadio Nissi. 

Kilpailumaasto on Maneesintien, Nissintien, terveyskeskuksen ja urheilukentän ympäristö. Kilpailu alkaa kello 18.30 ja loppunee noin kello 20. Kilpailijat juoksevat liikenteen seassa. Tämän vuoksi autoilijoita pyydetään varovaisuuteen tuona aikana varsinkin Nissintien ja Vanhalantien tuntumassa. Tällä alueella kilpailijoille tulee tien ylityksiä. 

Kilpailuun on ilmoittautunut 172 suunnistajaa. Eniten on osanottajia, 20, on miesten pääsarjassa. 

Voittajasuosikkeina matkaan lähtevät Turun Metsänkävijöiden Samu Heiska ja IF Brahen Emil Jansson, jotka olivat kärkisijoilla viikonlopun Lapuan Virkiän kaksipäiväisessä kilpailussa. Pahin uhkaaja heille lienee Lapuan Virkiän Sampo Sankelo. Sampolla on kolmikon korkein sijoitus suunnistajien rankilistalla. 

Mainos

Naisten pääsarjaan ilmoittautui 11 kilpailijaa. Voittajasuosikki naisten sarjassa lienee Rastijussien Jenny Patana. Yllättäjiä saattaa kuitenkin löytyä Lapuan Virkiän ja Rastijussien nuorista tytöistä. 

Kilpailun yhteydessä on myös kuntosuunnistus eli normaalit iltarastit, ilmoittautuminen paikan päällä iltarastivaunulla. Yleisö on tervetullut seuraamaan kilpailua kisapaikalle, jossa on myös tarjolla kahvia ja muuta purtavaa. 

Voitto Erkinheimo 

Lisää suunnistusjuttuja löydät täältä

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.