Markku Ylitalo – Urheilumies silloin ja urheilumies nyt

Markku Ylitalo toivottaa hyvää kevättä kaikille tutuille vaimonsa Ritvan kanssa. Albumeissa ja lehtileikkeleissä on monenlaisia muistoja urheilusta. Niitä on mieluisaa selailla ja katsella.
Markku Ylitalo toivottaa hyvää kevättä kaikille tutuille vaimonsa Ritvan kanssa. Albumeissa ja lehtileikkeleissä on monenlaisia muistoja urheilusta. Niitä on mieluisaa selailla ja katsella.
NUORUUDEN väreinä vihreä ja valkoinen, niin kuin monen muunkin pojan asussa silloin ennen. Lappajärveltä kotoisin oleva Markku Ylitalo, 72, päätyi Pietarsaaren kautta Kauhavalle, jonne perusti perheensä. Ompelukonealan yrittäjänä elämäntyönsä tehnyt Markku viettää nyt eläkepäivi...

NUORUUDEN väreinä vihreä ja valkoinen, niin kuin monen muunkin pojan asussa silloin ennen. Lappajärveltä kotoisin oleva Markku Ylitalo, 72, päätyi Pietarsaaren kautta Kauhavalle, jonne perusti perheensä. Ompelukonealan yrittäjänä elämäntyönsä tehnyt Markku viettää nyt eläkepäivi…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.