Aktiivista vaikuttamista ja toimintaa Järviseudun kouluissa – Viikon 16 Järviseudun Sanomat on täynnä elämää ja ihmisiä 

Viikon digi ilmestyy luettavaksesi tänään kello 16!
Viikon digi ilmestyy luettavaksesi tänään kello 16!
Viikon digi ilmestyy luettavaksesi tänään kello 16!
Viikon digi ilmestyy luettavaksesi tänään kello 16!

Pääset lukemaan uusimman digilehden täältä kello 16. 

Tässä joitakin poimintoja tänään ilmestyvän Järviseudun Sanomien digilehden sisällöstä. 

Evijärven yhteiskoulu osallistui ensi kertaa nuorten parlamenttiin. Nuorisovaltuuston jäsenet Silja Kultalahti ja Noora Kupila pääsivät kurkistamaan eduskunnan toimintaan ja tapaamaan kansanedustaja Ville Merisen sekä yhteiskuvaan pääministeri Petteri Orpon kanssa. 

Kauhavan koulunuorisotyöhanke on päättymässä. Sen tiimoilta on laadittu työkaluja koulujen käyttöön. Jatkotoimia suunniteltiin viime viikolla Kortesjärven yhtenäiskoululla. 

Vimpelissä toiminut suojeluskunta jalkautti pesäpallon paikkakunnalle ja oli mukana kehittämässä Rankilan saarista urheilukenttää, joka sittemmin tunnetaan kautta maan Saarikenttänä. Aiheesta kertoi Esa Kataja Lakis Areenalla järjestetyssä perinneillassa.  

Kortesjärveläisellä Normosan Simmental-tilalla koettiin iloinen yllätys, kun sinne syntyi harvinaiset kolmosvasikat. Kaisu Huhtala pääsi ihastelemaan suloisia kolmosia.

Ullamaija Koski on tyytyväinen paluumuuttaja. Evijärvellä kelpaa asua ja elellä: yhteisöllisyys on voimissaan. 

Jenni Hyypän päätös panostaa yli nelikymppisenä fitness-urheiluun sai epäileviä kommentteja. Niistä lappajärveläissyntyinen Hyyppä sai vain lisää pontta tekemiseensä. Tuloksena SM-kulta. 

Kohtaamistaidetta äideille -ryhmä on ollut henkireikä usealle väsyneelle äidille alkuvuoden aikana. Japanissa kehitettyyn Clinical Art -menetelmään pohjautuva tapa tehdä taidetta ei vaadi ennalta osaamista: pääpaino on kohtaamisessa, kokemisessa, ilossa ja arvostuksessa. Ryhmän teoksia on esillä Vimpulassa huhtikuun ajan.  

Lue myös nämä jutut

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.