S.C. Alajärvi nousee kakkosdivariin – Viikon 16 Lyhyet uutiset

S.C. Alajärven naisten joukkue nousee salibandyn kakkosdivariin kaudelle 2024-2025.
S.C. Alajärven naisten joukkue nousee salibandyn kakkosdivariin kaudelle 2024-2025.
S.C. Alajärven naisten joukkue nousee salibandyn kakkosdivariin kaudelle 2024-2025.
S.C. Alajärven naisten joukkue nousee salibandyn kakkosdivariin kaudelle 2024-2025.

LAUANTAINA Alajärven monitoimihallilla pelattu nousukarsintaturnaus päättyi S.C. Alajärven voittoihin ja joukkueen nousuun kakkosdivisioonaan 25 vuoden tauon jälkeen. Ottelut SC Kokkolaa vastaan päättyivät lukemin 6–3 ja 3–0. Saila Piispanen, Emma Ala-Mattinen ja Maria Hautamäki viimeistelivät kaksi maalia per pelaaja.

Kuljetus Rekar Oy:lle tunnustus

EVIJÄRVELÄINEN Kuljetus Rekar Oy on valittu Metsäalan Kuljetusyrittäjien Vuoden kuljetusyritykseksi 2024. Reetta Iso-Pellisen ja Raine Karvosen kolme henkilöä työllistävä yritys ajaa puuta Evijärven ja Kortesjärven tienoilta pääasiassa Pietarsaaren suuntaan. Yritys perustettiin 1976 Heikki Iso-Pellisen toimesta, hän työskenteli yrittäjänä yli 40 vuotta ennen sukupolvenvaihdosta.

JPK:lle SM-pronssia

KERAVALLA viikonloppuna käyty N16-sarjan jääkiekon SM-lopputurnaus päättyi JPK:n pronssijuhliin. Se kaatoi IFK:n maalein 2–1. TPS otti kultaa voittamalla KKP:n. Useamman seuran yhteistyönä kootun joukkueen vastuuvalmentajana toimi Kyösti Viinamäki, valmentajana Mari Saarinen, huoltajina Tero Seppänen ja Petri Salo sekä toimihenkilönä Jussi Virtanen.

Hyte-ryhmä aloitti Soinissa

HYTE- eli hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen työryhmä on aloittanut toimintansa Soinissa. Ryhmään kuuluvat kunnan johtoryhmän lisäksi yhtenäiskoulun rehtori, päiväkodinjohtaja, nuoriso-ohjaaja ja hyvinvointikoordinaattori, kunnanhallituksen edustaja Juha-Pekka Keisala. Myös kirjastonhoitaja halutaan mukaan kokoonpanoon. HYTE-työryhmän tavoite on tukea hyvinvoinnin edistämistä ja nostaa hyvinvoinnin näkökulmaa esille kunnan eri toiminnoissa. Näkyvintä hyvinvointityötä on liikunta-, nuoriso-, ja kulttuurityö sekä hyvinvointialueen kanssa tehtävä yhteistyö. Elintapaohjaus ja liikuntaneuvonta ovat käynnistymässä Soinissa.

Lisää aiheista täällä

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.