Esa Rentolan kulttuurillinen kädenjälki jäi elämään monen muistoihin  

Esa Rentola monologissa kymmenkunta vuotta sitten. Kuva: Jani Rentola.
Esa Rentola monologissa kymmenkunta vuotta sitten. Kuva: Jani Rentola.
Esa Rentola monologissa kymmenkunta vuotta sitten. Kuva: Jani Rentola.
Esa Rentola monologissa kymmenkunta vuotta sitten. Kuva: Jani Rentola.
MARRASKUUSSA 2023 menehtynyt vimpeliläinen Esa Rentola jätti jälkeensä vahvan kädenjäljen paikalliseen nuorisoseurakulttuuriin ja monet ikimuistoiset tulkinnat. Vimpelin Kirkonkylän Nuorisoseuran puheenjohtajana vuosina 1986–1993 toiminut Esa oli nuorisoseuralainen jo kolmannessa polvessa....

MARRASKUUSSA 2023 menehtynyt vimpeliläinen Esa Rentola jätti jälkeensä vahvan kädenjäljen paikalliseen nuorisoseurakulttuuriin ja monet ikimuistoiset tulkinnat. Vimpelin Kirkonkylän Nuorisoseuran puheenjohtajana vuosina 1986–1993 toiminut Esa oli nuorisoseuralainen jo kolmannessa polvessa….

Mainos

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.