Ilkka Lehdosta Alajärven seurakunnan uusi kirkkoherra 

Ilkka Lehto aloittaa uudessa virassaan 1.5.2024. Kuva: Hannu Takala.
Ilkka Lehto aloittaa uudessa virassaan 1.5.2024. Kuva: Hannu Takala.
Ilkka Lehto aloittaa uudessa virassaan 1.5.2024. Kuva: Hannu Takala.
Ilkka Lehto aloittaa uudessa virassaan 1.5.2024. Kuva: Hannu Takala.
KIRKKOVALTUUSTO valitsi Ilkka Lehdon Alajärven seurakunnan uudeksi kirkkoherraksi kokouksessaan 6.3.2024 äänin 16–11. Ehdolla kirkkoherraksi oli Lehdon lisäksi Terho Kanervikkoaho. Kysyimme uuden kirkkoherran tuntemuksia, miltä valinta tuntuu?  –Hyvältä ja helpottuneelta tuntuu. Pitk...

KIRKKOVALTUUSTO valitsi Ilkka Lehdon Alajärven seurakunnan uudeksi kirkkoherraksi kokouksessaan 6.3.2024 äänin 16–11. Ehdolla kirkkoherraksi oli Lehdon lisäksi Terho Kanervikkoaho. Kysyimme uuden kirkkoherran tuntemuksia, miltä valinta tuntuu? 

–Hyvältä ja helpottuneelta tuntuu. Pitk…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.