Ilkka Lehto Alajärven seurakunnan kirkkoherraksi

Ilkka Lehto valittiin kirkkoherraksi
Ilkka Lehto valittiin kirkkoherraksi
Ilkka Lehto valittiin kirkkoherraksi
Ilkka Lehto valittiin kirkkoherraksi

Kirkkovaltuusto valitsi Ilkka Lehdon Alajärven seurakunnan uudeksi kirkkoherraksi kokouksessaan 6.3.2024 äänin 16-11. Ehdolla kirkkoherraksi oli Lehdon lisäksi Terho kanervikkoaho. Asiasta lisää 13. maaliskuuta ilmestyvässä Järviseudun Sanomissa.

Mainos
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.