Kauhavan Kalamestari-kilpailu saa jatkoa talvilomaviikolla

Tämä 10,2 kilon hauki nousi Kortesjärven Palojärvestä syöttiongella. Kuva: Jaakko Erkinheimo.
Tämä 10,2 kilon hauki nousi Kortesjärven Palojärvestä syöttiongella. Kuva: Jaakko Erkinheimo.

TALVILOMAVIIKON viikonloppuna Kauhavalla on tarjolla mukavaa ilmaista tekemistä kaikille kalastuksesta kiinnostuneille kun 2017 järjestetty Kauhavan Kalamestari-kilpailu saa jatkoa Kauhavan Pilkkimestari-kilpailun muodossa.

Kauhavan Pilkkimestari-kilpailu koostuu kahdesta osakilpailuista, jotka pidetään lauantaina 2. maaliskuuta sekä sunnuntaina 3. maaliskuuta Molemmissa osakilpailuissa on kolme erilaista sarjaa: Yleissarja (yli 18-vuotiaat), nuoret (alle 18-vuotiaat) sekä perheet (max. 4 hlö/perhe). Kummassakin osakilpailussa palkitaan kolme parasta jokaisesta sarjasta, minkä lisäksi eniten kalaa molemmissa osakilpailuissa saanut henkilö saa itselleen Kauhavan Pilkkimestari-tittelin sekä erityispalkinnon.

Tarkemmat tiedot kisapaikoista, osallistumisesta sekä säännöistä ja aikatauluista julkaistaan ensi viikolla kaupungin some- ja tiedotuskanavissa. –Järjestettyäni Kauhavan Kalamestari-kilpailun 2017 minulta on sen jälkeen kysytty useita kertoja joka vuosi, että koska tulee uusi kilpailu. Tänä vuonna, kun sitä taas kysyttiin, otin yhteyttä Kauhavan liikuntapalveluihin ja nyt kisa viimein sitten saa jatkoa talviversiona talvilomaviikolla. Tällaiset matalan kynnyksen kisat ovat tärkeitä jo siltä kannalta, että kalastuksen pariin saataisiin uusia nuoria harrastajia. Kalastus on mielestäni hyvä harrastus, josta saa parhaimmillaan myös lähiruokaa, mutta ainakin aina mielenrauhaa ja hyvän mielen ulkoilusta, kertoo tapahtuman tuottaja Jaakko Erkinheimo.

Sinua saattaisivat kiinnostaa nämä jutut

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.