Soini etsii nimikkoneuletta kilpailulla

Soinin kunta etsii Soini-neuletta kilpailulla. Kuvituskuva: Freepik.
Soinin kunta etsii Soini-neuletta kilpailulla. Kuvituskuva: Freepik.

Soinin kunta haastaa kaikki suunnitteleman ja toteuttamaan Soinille omaa nimikkovillapaitaa. Suunnittelukilpailu on osa Soinin kuntamarkkinointia.

–Nyt kutsumme suunnittelemaan mieltä ja kehoa lämmittävää mallia juuri soinilaisille, kertoo hyvinvointikoordinaattori Merja Korpela.

Kilpailuun osallistujan tulee suunnitella ja toteuttaa villapaidan neulemalli, joka kuvastaa jollain tapaa Soinin kuntaan ja soinilaisuuteen liittyviä ominaispiirteitä. Suunnittelumallin tulee olla oma, eikä se saa olla muualla käytössä.

Kilpailuaikaa on tiistaihin 2.4.2024 asti, mihin mennessä tulee kilpailuneule ja -ohjeet toimittaa tekijän yhteystiedoilla varustettuna Soinin kirjastoon.

–Kerro samalla, mikä innoitti sinua suunnittelemaan Soini-neuleen ja mitä Soiniin liittyviä asioita suunnitelmastasi löytyy.

Soinin kunta julkaisee voittajaneuleen ohjeen eri viestintäkanavillaan kaikille avoimena neuleohjeena, että kaikki pääsevät neulomaan Soini-neuletta.

Kilpailun voittajan valitsee kilpailuraati ja voittaja tullaan palkitsemaan lahjakortilla. Voittajaneule jää Soinin kunnan markkinointitarkoituksiin.

Luitko jo nämä jutut?

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.