Lahdenkylän koulu poistetaan Evijärven kunnan taseesta sekä infrasta 

Lahdenkylän koulu jätetään toukokuussa ilman lämmitystä ja juoksevaa vettä. Arkistokuva.
Lahdenkylän koulu jätetään toukokuussa ilman lämmitystä ja juoksevaa vettä. Arkistokuva.
EVIJÄRVEN kunnanhallitus päätti kokouksessaan 20. marraskuuta kirjata kuluvan vuoden kirjanpidossa alas Lahdenkylänkoulun rakennusten jäännösarvon. Rakennuksesta katkaistaan toukokuun lopussa 2024 lämmitys ja vesi.  Lahdenkylän koulukiinteistö on poistettu käytöstä kunnanhallit...

EVIJÄRVEN kunnanhallitus päätti kokouksessaan 20. marraskuuta kirjata kuluvan vuoden kirjanpidossa alas Lahdenkylänkoulun rakennusten jäännösarvon. Rakennuksesta katkaistaan toukokuun lopussa 2024 lämmitys ja vesi. 

Lahdenkylän koulukiinteistö on poistettu käytöstä kunnanhallit…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.