Hallinto- ja talousjohtajan haku jatkuu Vimpelissä 

Talous- ja hallintojohtajan viran hakuaikaa jatketaan Vimpelissä. Kuva tekoälyn tuotoksia.
Talous- ja hallintojohtajan viran hakuaikaa jatketaan Vimpelissä. Kuva tekoälyn tuotoksia.

MAANANTAINA koolla ollut Vimpelin kunnanhallitus totesi hallinto- ja talousjohtajan virkaa hakeneet ja päätti jatkaa viran haku aikaa niin, että haku päättyy 10. joulukuuta kello 23. Virkaa haki määräaikaa mennessä seitsemän henkilöä, joista yhdellä ei ollut virkaan vaadittavaa kelpoisuutta. Aiemmin virkaa hakeneiden hakemukset otetaan huomioon ilman uutta hakemusta. 

KUNNANVALTUUSTO päätti lokakuun kokouksessaan perustaa Vimpelin Invest Oy:n, joka on 100-prosenttisesti kunnan omistama kehitysyhtiö. Sen tavoitteena on ensisijaisesti vastata Vimpelin kunnan teollisuustilatarpeisiin, muun muassa rakentamalla vastaanottohalli. Lisäksi perustettava kehitysyhtiö voi omistaa ja hallinnoida osakkeita, kiinteistöjä, osuuksia, tontteja ja vuokrata niitä. Valtuustolle esitetään, että kunta antaa Vimpelin Invest Oy:lle 1,0 miljoonan euron pääomasijoituksen yhtiön SVOP-rahastoon yhtiön alkurahoitusta varten, sijoituksesta tehdään sopimus yhtiön ja kunnan välillä; sopimuksen hyväksyy kunnan puolesta kunnanhallitus ja että valtuusto asettaa vuosittain yhtiölle taloudelliset tavoitteet talousarvion hyväksymisen yhteydessä. Pääomasijoitus katetaan lainarahoituksella. 

Lisää juttuja Vimpelistä täällä

https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2023/11/20/turvallisuus-yhteisollisyys-ja-valittaminen-ovat-kantaneet-vuosikymmenten-lapi/
https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2023/11/19/veto-kaatui-vaisuun-hyokkayspeliin/
https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2023/11/17/sointu-borg-rohkaisee-oman-polun-loytamiseen/
https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2023/11/21/viikon-47-lyhyet-uutiset-tuulivoimaa-suunnitellaan-vimpelin-naapuriin/
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.