Sointu Borg rohkaisee oman polun löytämiseen  

Sointu Borg tietää, kuinka olla röyhkeästi rohkea.
Sointu Borg tietää, kuinka olla röyhkeästi rohkea ja on kirjoittanut aiheesta myös kirjan.
Sointu Borg tietää, kuinka olla röyhkeästi rohkea.
Sointu Borg tietää, kuinka olla röyhkeästi rohkea ja on kirjoittanut aiheesta myös kirjan.

KARISMAATTINEN Sointu Borg saapuu 30. marraskuuta Vimpelin lukioon puhumaan lukiolaisille aiheella ”Inspiraatiota ja rohkeutta sinunkin tekemiseesi.”  

–Myös Lappajärven lukiolaiset kuljetetaan Vimpeliin Sointua kuuntelemaan, kertoo Lappajärven Yrittäjien puheenjohtaja Inka Herrala

–Ajatuksena on rohkaista nuoria yrittäjyyteen. Sointun tarina on inspiroiva. Se, kuinka hän on rohkeasti oma itsensä on vaikuttavaa. Hänen ”No niin nuoriso” -aiheiset TikTok -videot ovat saaneet paljon huomiota ja Soinnun tyyli on sitä kautta monelle nuorelle tuttu. Varmasti hän nuorille kertoo myös omaa matkaansa ja tarinaansa, jatkaa Herrala. 

Sointu Borg nousi julkisuuteen voitettuaan realityformaatti Diilin vuonna 2021. Tällä hetkellä puhujana, yrittäjänä, ekonomina, sekä media- ja somepersoonana tunnettu Borg on Suomen kysytyimpiä henkilöbrändejä. 

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Vimpelin ja Lappajärven Yrittäjät. 

–Saman päivän iltana on Kivitipussa yrittäjille suunnattu ilmainen tapahtuma kello 18.30. Tarjolla on myös kahvit ja tapahtumaan tulee ilmoittautua, sanoo Vimpelin Yrittäjien puheenjohtaja Timo Vesala. 

Yrittäjien panostuksen lisäksi tapahtumaa ovat tukemassa JPYP, Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät, Vimpelin ja Lappajärven kunnat, sekä Vimpelin Lions Club.  

Yhteistyötä yhdistysten välillä suunnitellaan jatkettavan myös tulevaisuudessa. 

–Molemmat yhdistykset ovat pieniä, joten on pelkästään järkevää yhdistää resursseja jatkossakin. Lisäksi molemmissa yhdistyksissä on mukava pöhinä ja tekemisen meininki, sanoo Vesala. 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.