Veto kohtaa EBT:n kahdesti

Lasha Petree.
Lasha Petree. Kuva arkistosta.
Lasha Petree.
Lasha Petree. Kuva arkistosta.

NAISTEN Korisliigan Vimpelin Veto ja Espoo Basket Team iskevät yhteen kahdesti ensi viikon aikana. Veto kohtaa EBT:n ensimmäisen kerran Vimpelin liikuntahallilla keskiviikkona 22. marraskuuta kello 18.30. Veto on pelannut alkukauden vajaalla miehistöllä ja runkopelaajat ovat urakoineet isoja peliminuutteja. Jenkkivahvistukset Sam Breen (25,2/11,0) , Lasha Petree (19,8/4,8)  ja Peanut Tuitele (16,3/9,7) ovat olleet Vedon tehopelaajia alkukauden otteluissa. Kokenut pelinrakentaja Anni Kujala (10,3/2,2) on myös aloittanut kauden vahvasti. EBT pelaa ilman ulkomaalaisvahvistuksia, Joukkueen avainpelaajia ovat Nicole Ogun (17,5/9,8), Sanni Tuomisto ja Kia Mäntylä.

–Olemme tehneet koreja hyvällä tahdilla, mutta vastaavasti puolustuspelissä meillä on ollut ajoittain ongelmia. Tähän haetaan kohennusta tulevissa EBT-otteluissa. EBT:n pelitapa on tiedossa, joten hereillä pitää olla, sillä tempoa ja vauhtia on tarjolla, kertoo Vedon valmentaja Jukka-Pekka Kujala.

Mainos

Veto pelaa lauantaina 25. marraskuuta kello 17 toisen kotiottelunsa EBT:tä vastaan Lapuan Urheilutalolla, jossa ei koskaan aiemmin pelattu Naisten Korisliigaa, Lapualla vietetään samalla tyttö- ja naiskorispäivää. Esiotteluna pelataan 19 vuotiaiden tyttöjen 1-divarin ottelu Kobrat–Korsku-TikS, joka alkaa kello 14.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.