Viikon luetuimpia

Vimpelin lukiolaisten menestys Japanissa kiinnosti lukijoita viikolla 46.
Vimpelin lukiolaisten menestys Japanissa kiinnosti lukijoita viikolla 46.

Viikolla 45 lukijoita kiinnosti Vimpelin lukiolaisten menestys Japanissa. Myös Mirja Metsäpellon kolumni tanssiin lähtevästä kirkkoherrasta keräsi lukijoita pitkin viikkoa. Sääksjärven hirviporukan peijaiset houkuttelivat kyläläisiä ensin herkullisten patojen äärelle, sitten kotisivuille juttua lukemaan.

Mainos

Joko olet huomannut kummitusjutut? Käy lukaisemassa, niitä löytyy sivuilta useampia!

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.