Muistojen linnut ja lapsuuden hiihtoretket ilahduttavat sukissa – Elämäni sukka -äänestys Kortesjärven kirjastossa

Kortesjärven kirjastossa on esillä muistojen villasukkia.
Kortesjärven kirjastossa on esillä muistojen villasukkia.

KORTESJÄRVEN kirjastossa on esillä villasukkia, joihin on kudottu elämän lankaa. Kenen sukkiin oli silmukoitu muistojen lintuja, kenen omiin oli kudottu lapsuuden hiihtoretket. Esille ovat päässeet niin letit, kukat, raidat kuin kirjoituksetkin. Sukat ovat esillä Kortesjärven kirjastossa 9. marraskuuta asti. Sen jälkeen ne siirtyvät Kauhavan muihin kirjastoihin. Äänestyksen voittaja julkistetaan 1.12.2023.

Sirpa Kiviaho

Lisää juttuja Kortesjärveltä

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.