Saul ja Tähtivieras Kortesjärven Ylikylän Nuorisoseuralla  

Nuorisoseuralla ollaan unohtumattomien kokemusten äärellä.
Nuorisoseuralla ollaan unohtumattomien kokemusten äärellä.
Nuorisoseuralla ollaan unohtumattomien kokemusten äärellä.
Nuorisoseuralla ollaan unohtumattomien kokemusten äärellä.

SAUL ja Tähtivieras, Tähtivieraana Saul vai miten se nyt meni tai menikään? Tämä unohtumaton esitys täytyy kokea itse, sillä salaisuus selviää vain paikan päällä. Musiikin täyteinen päivämatinea on intiimi ja unohtumaton esitys, joka pohtii vallankäyttöä, lähimmäisen kohtelua ja unelmien toteutumattomuutta. 

Kapellimestari-säveltäjä Saul Perólin uralla kääntyy aivan uusi lehti, kun tähtivieraaksi saapuu karismaattinen ja loistokas taiteilija, jonka ura hakee vertaistaan suomalaisella musiikkikentällä. Kuka on tuo taiteilija ja miten salaisuus ratkeaa katsojalle? 

Näytelmän suunnittelusta, sävellyksestä ja teksteistä vastaavat Juha Ekola ja Sauli Perälä. Ohjaajana toimii Taina Mäki-Iso. Näytelmän lavastuksen ja pukusuunnittelun takana ovat Anna Raatikainen työryhmineen ja valosuunnittelusta vastaa Teemu Vähänen

Näytelmää esitetään Kortesjärven Ylikylän Nuorisoseuralla lauantaina 4. marraskuuta kello 14–16.30 ja sunnuntaina 5. marraskuuta kello 14–16.30. 

Kahvio avoinna ja lippuja myynnissä myös ovelta. Lippuvaraukset otetaan ilman paikkanumeroja, numerosta 040 614 6408/ Ohjelmapalvelu J.Tekola. 

Sirpa Kiviaho 

Luitko jo nämä tuoreet jutut Kortesjärveltä ja Kauhavalta?

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA