Vimpeliin menestystä traktorikynnön SM-kisoissa

Kuva nurmikynnöstä 14.10. Koko kisan ajan satoi vettä kaatamalla. Kuva: Minna Seppä.
Kuva MM-kisojen nurmikynnöstä 14.10. Koko kisan ajan satoi vettä kaatamalla. Kuvat: Minna Seppä.
Hannu Kivipelto kynnön MM-kisassa.

SM-KISOISSA kisannut vimpeliläinen Hannu Kivipelto oli tänä vuonna sänkikynnön ykkönen, kokonaistuloksissa kakkonen, ollen tasapistein voittajan kanssa pisteillä 204,50. Nurmikynnön sijoitus ratkaisi yleisen sarjan kokonaispisteet. Hannu Kivipelto edusti tänä vuonna ensimmäistä kertaa Suomen edustajana myös MM-kynnöissä Latviassa. Menestystä MM-tasolla ei tänä vuonna tullut. 

Mainos

Veljensä Markku Kivipelto oli SM-ykkönen sarjassa paluuaurat pisteillä 202,75. 

13.10. käytiin SM-kisojen sänkikyntöpäivä.
13.10. käytiin MM-kisojen sänkikyntöpäivä.

Kyntökisoista on kirjoitettu meillä aiemmin esimerkiksi näissä jutuissa

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.